meta name="verify-v1" content="yr4XB5X1m0QGkABFNTSlwp8XR+2yjjAje2XhsfcgBsY="

Kostnadseffektiv köksrenovering

Planering och Ekonomi

Köksrenovering är oftast en stor investering som du ska trivas med i många år, så varför inte planera så att dina pengar räcker till mer? Att renovera köket börjar oftast med tankearbete. Man börjar tänka på vad man vill förändra. När man har tänkt ett tag inser man att stora förändringar kräver stor plånbok.

Många gånger är förutsättningarna sådana att man inte kan förändra så mycket utan att göra mycket stora ingrepp. Exempelvis har man vattnet och avloppet på ett ställe och köksfläkten har sitt utlopp på ett ställe. Att ändra på sådana förutsättningar kräver oftast stora ingrepp som kostar mycket pengar.

Om man istället utgår ifrån de förutsättningar man redan har och istället försöker modernisera det befintliga köket, det vill säga behålla de gamla stommarna blir köksrenoveringen oftast mer kostnadseffektiv, helt enkelt billigare. Med det koncept som vi kan erbjuda dig kan du förnya ditt befintliga kök, få de moderna funktionerna och ett trivsamt och praktiskt kök utan att det kostar allt för mycket. Dessutom blir det en miljövänlig renovering eftersom du återanvänder dina skåpar istället för att kasta bort dem och sätta in nya.

Idéer

Vi kan till exempel montera nya stora lådor i din gamla köksinredning, bygga om ditt skafferi med ny inredning .Du kan få en ny nerfälld diskbänk i din nya bänkskiva och många andra finesser. Du kan välja ett stänkskydd vid diskbänken av laminat istället för kakel. Skulle du behöva komplettera dina skåpar kan vi måttanpassa en skåp så att den passar ihop med dina befintliga, med mer med mera. På tillbehörssidorna kan du se vilka tillbehör du kan välja. Vi kan berätta mera om tillbehören och det andra när vi gör ett hembesök.

 

Trygghet

Hos oss kan du alltid vara säker på att få personlig service. Vi är noga med att göra ett personligt besök hos dig för att på bästa sätt förstå hur du vill göra din köksrenovering Tack vare vår långa erfarenhet av köksrenoveringar har vi möjlighet att kunna ge dig värdefulla tips inför din renovering.